top of page

Политика за доставка

Благодарим ви, че избрахте Ателие 14. Тази Политика за доставка обяснява как изпращаме Вашите поръчки, както и обяснява останалите детайли, свързани с процеса по доставка. Закупувайки изкуство от или чрез Ателие 14, вие се съгласявате с практиките, описани в тази политика.

 

Райони за доставка

 

Предоставяме доставка до целия свят. Моля да имате предвид, че в зависимост от района, в който се намирате, спедиторът, сроковете на доставка и цената ѝ е възможно да варират.

 

Време за доставяне

 

Време за обработка: Вашата поръчка ще бъде обработена и изпратена в рамките на 2 работни дни.

  

Приблизително време за доставка: След обработка, приблизителното време за доставка се предоставя от куриерската компания. Важно е да се отбележи, че времето за доставка може да варира в зависимост от Вашето местоположение.

Методи и разходи за доставка

 

За доставка в рамките на Република България се използват куриерски фирми Еконт и Спиди. Цената на доставката се определя от спедитора и се заплаща от клиента при получаването на пратката.

Ателие 14 НЕ начислява допълнителни такси върху доставката.

 

Следене на поръчката

 

След изпращане на Вашата поръчка, ще получите имейл за потвърждение на доставката с номер за проследяване. Можете да използвате този номер, за да следите статуса на Вашата доставка.

При затруднения, моля да се свържете с нас на имейл адрес: info.atelie14@gmail.com

 

Опаковка

 

Обръщаме голямо внимание на опаковката на Вашата поръчка, за да гарантираме нейното безопасно пристигане. Всички творби на изкуство са здраво опаковани и защитени, за да се предотврати повреда по време на доставката.

 

Митници и вносни такси

 

За международни поръчки, моля, обърнете внимание, че митнически такси, данъци и такси могат да се приложат. Тези такси са отговорност на получателя и не са включени в цената на продукта или доставката.

 

Проблеми при доставка

 

Ако се сблъскате с някакви проблеми с доставката на вашето изкуство, моля, свържете се с нашия клиентски сервиз на имейл адрес info.atelie14@gmail.com възможно най-скоро, за да Ви съдействаме.

 

Свържете се с нас

 

Ако имате въпроси, притеснения или се нуждаете от помощ по отношение на нашата Политика за Доставка, не се колебайте да се свържете с нас на [Контактен Имейл].

 

Закупувайки изкуство от или чрез Ателие 14, вие потвърждавате, че сте прочели и разбрали тази Политика за доставката и се съгласявате с условията, както е описано тук.

 

Последно актуализирано: 10.08.2023г.

bottom of page