top of page

Политика за връщане
и възстановяване на средства

Благодарим ви, че избрахте Ателие 14. Тази Политика за доставка обяснява какви са процедурите на Ателие14, в случай на повреда или неудовлетворение от закупеното изкуство. Закупувайки изкуство от или чрез Ателие 14, вие се съгласявате с практиките, описани в тази политика.

Право на възстановяване

 

За да имате право на възстановяване на средства, обърнете внимание на следните условия:

 

- Трябва да инициирате заявката за възстановяване в рамките на 2 дни след получаването на произведението на изкуството, изпращайки имейл с подробните причини за иска ви на имейл адрес info.atelie14@gmail.com. При необходимост, може да Ви бъде поискана допълнителна информация.

- Произведението на изкуството трябва да е в оригиналното си състояние и опаковка.

- Изисква се доказателство за покупка, като номер на поръчката или квитанция.

 

Връщане на поръчката

 

Разноските по връщането на изделието се поемат от Ателие 14. Препоръчваме използването на метод за проследяване на пратката, за да се гарантира, че произведението на изкуството се връща надеждно до нас. Върнатото произведение на изкуството трябва да бъде добре опаковано, за да се предотврати повреда по време на транспорт.

 

Инспекция и Одобрение

 

След като получим върнатото произведение на изкуството, ще го проверим, за да се уверим, че отговаря на посочените по-горе условия за право на възстановяване на средства. Ако произведението на изкуството бъде одобрено, ще обработим възстановяването на заплатената от Вас сума в рамките на 2 работни дни.

 

Повредени или дефектни произведения на изкуството

 

Ако получите повредено или дефектно произведение на изкуството, моля, свържете се незабавно с нас и предоставете фотографско доказателство за проблема. Ще се свържем с Вас, за да организираме връщане, замяна или възстановяване на средствата по подходящ начин.

 

Свържете се с нас

 

Ако имате въпроси, притеснения или се нуждаете от помощ относно нашата Политика за възстановяване на средства, моля, свържете се с нас на имейл адрес info.atelie14@gmail.com.

 

Закупувайки изкуство от или чрез Ателие 14, Вие потвърждавате, че сте прочели и разбрали нашата Политика за Възстановяване на Средства и се съгласявате с нейните условия.

 

Последно актуализирано: 10.08.2023г.

bottom of page