top of page

Общи условия

Добре дошли в Ателие 14, онлайн платформа, посветена на изложбата и продажбата на картини и книги на Радостина А. Ангелова! Преди да използвате този уебсайт или да направите покупка, моля, прочетете внимателно тези общи условия. Закупувайки изкуство от и чрез Ателие 14, Вие потвърждавате, че сте прочели, разбрали и се съгласявате да бъдете обвързани с тези общи условия.

 
Приемане на условията

Закупувайки изкуство от и чрез Ателие 14, Вие се съгласявате да спазвате и да бъдете обвързани с тези общи условия. Ако не сте съгласни с някаква част от тези условия, моля, не използвайте този уебсайт.

 

Описание на онлайн галерията

Ателие 14 е онлайн платформа, посветена на изложбата и продажбата на картини и книги на Радостина А. Ангелова. Уебсайтът представя колекция от уникални произведения на изкуството, създадени от твореца.

Права върху интелектуалната собственост

Всички права върху интелектуалната собственост, включително авторските права и търговските марки, свързани с картините и книгите, изложени в Ателие 14, принадлежат на съответния творец, Радостина А. Ангелова, както и на издателство Софтпрес. Посетителите и клиентите на уебсайта признават и се съгласяват, че нямат права или лицензи за използване на картините и книгите или части от тях без изричното разрешение на Радостина А. Ангелова.

 

Обяви за произведения на изкуството

Ателие 14 полага всички усилия, за да представи картините на уебсайта си точно. Въпреки това вариации в цветовете и външния вид може да се получат поради разлики в индивидуалните монитори или устройства. Уебсайтът не гарантира точността на цветовете или на каквито и да било специфични характеристики на произведенията на изкуството.

 

Цени и плащания

Всички цени, обявени в Ателие 14, са във валутата, указана на уебсайта. Цените подлежат на промяна без предварително уведомление. Плащането за закупени произведения на изкуството се обработва сигурно чрез наличните методи на плащане чрез наложен платеж при получаване на доставката. Уебсайтът запазва правото да анулира поръчки или да откаже обслужване по свое усмотрение.

Доставка

Ателие 14 предлага услуги за доставка на клиенти по целия свят. Таксите за доставка и времето за доставка може да варират в зависимост от дестинацията и размера на произведението на изкуството. Уебсайтът ще предостави предварителни срокове и разходи за доставка по време на процеса на обработване на поръчките. Моля, обърнете внимание, че клиентът носи отговорност за всички приложими митнически такси, данъци или такси, налагани от държавата на дестинацията.

 
Връщане и възстановяване на средства

Ателие 14 се стреми да гарантира удовлетвореността на клиентите. Ако получите повредена или неправилна картина, моля, свържете се с нас в рамките на два дни след доставката, за да организираме връщане или замяна. Връщанията и възстановяванията на средства са предмет на политиката за връщане на Ателие 14, която може да се намери на уебсайта.

Политика за поверителност

Ателие 14 зачита поверителността на своите посетители и клиенти. Политиката за поверителност на уебсайта обяснява как се събират, използват и защитават личните данни. Използвайки уебсайта, Вие се съгласявате със събирането и използването на вашата информация, както е описано в политиката за поверителност.

 

Ограничение на отговорността

Ателие 14 и Радостина А. Ангелова не носят отговорност за пряка, косвена, случайна, последваща или специална вреда, произтичаща от или по някакъв начин свързана с използването на уебсайта или закупуването на картини, включително, но не само, загуба на печалби, данни или прекъсване на бизнеса.

 

Приложимо право и юрисдикция

Тези общи условия подлежат на тълкуване и се уреждат от законите на Република България. Всяко споразумение, произтичащо от или свързано с тези общи условия, е предмет на изключителната юрисдикция на съдилищата на Република България.

Промени в общите условия

Ателие 14 запазва правото да актуализира или променя тези общи условия по всяко време и без предварително уведомление. Продължаването на използването на уебсайта след всяка промяна представлява приемане на ревизираните общи условия.

 

Ако имате въпроси или притеснения относно тези общи условия, моля, свържете се с нас на info.atelie14@gmail.com.

Закупувайки изкуство от или чрез Ателие 14, Вие потвърждавате, че сте прочели и разбрали тези общи условия и се съгласявате да бъдете обвързани от тях.

Последно актуализирано: 10.08.2023г.

bottom of page